HR partner voor KMO’s

Elke startende of groeiende kmo, start-up, scale-up loopt wel eens tegen de vele HR uitdagingen aan. Als ondernemer wil je doen waar je goed in bent en wil je je focussen op de uitbouw van jouw organisatie. KORA HR ontzorgt je van al jouw HR taken.

Wij ontzorgen jou van alle HR taken zodat jij je kan focussen op de groei van jouw business

Alles wat met personeelszaken te maken heeft, wordt complexer. Medewerkers hebben duidelijkere verwachtingen.

Er is niet alleen loonadministratie, werving en selectie,  opleidingen, sociaal overleg en sociale wetgeving. Flexibiliteit, duurzaamheid, welzijn, een performant loonbeleid, digitaliseren van processen en een continue ontwikkeling staan steeds hoger op de agenda. 

Niet alleen de wetgeving wijzigt continu, ook onze maatschappij evolueertHR trends volgen elkaar in sneltempo op. 

Het eerste uur HR advies is vrijblijvend en gratis.

KORA HR voor kmo's is geschikt voor jou als je

De HR service die KORA HR voor kmo's aanbiedt

De vijf kenmerken van KORA HR ondersteuning voor kmo's

Als kmo, start-up, scale-up heb ook jij nood aan een goeie HR ondersteuning voor de verdere groei van je organisatie. Maar een vaste HR medewerker aanwerven is (nog) niet aan de orde? Dankzij KORA HR haal je een multidisciplinair HR team aan boord. Je hoeft dus geen beroep te doen op verschillende partijen. Je schakelt ons in voor alle HR topics – van a tot z. 

KORA HR houdt voor jou de vinger aan de pols. We houden HR trends bij en doen jou pragmatische voorstellen, met aandacht voor de unieke behoeften en uitdagingen van jouw organisatie. We houden continu toezicht om er voor te zorgen dat al je HR processen overeenstemmen met de  snel wijzigende sociaal-juridische wetgeving.

Je kmo zal één contactpersoon toegewezen krijgen, maar er staat een heel team klaar achter de schermen. Zo is er ook altijd back-up tijdens de afwezigheid van jouw vaste contactpersoon. We verkiezen een persoonlijke en betrokken aanpak en komen dus graag bij je langs om jou en je medewerkers bij te staan als jullie HR dienstverlener. Maar ook vanop afstand zijn we bereikbaar en zorgen we voor een vlotte HR opvolging. 

Natuurlijk is het onze bedoeling een samenwerking uit te bouwen op lange termijn. Maar onze dienstverlening is er eentje op maat van jouw noden, je zet ons in daar waar jij ons nodig hebt.

We bekijken samen jou waar wij een meerwaarde kunnen zijn. Je kan beroep doen op ons team van experts zonder dat je daar vooraf een vast afgesproken aantal uren hoeft aan te koppelen. Je betaalt per effectief gepresteerd uur, en dat kan al vanaf één enkel uur. Samen maken we van HR een troef voor jouw kmo!

Waarom u de HR-service krijgt die uw kmo nodig heeft

Dankzij KORA HR voor kmo hebt u alle HR onder één dak. U hoeft niet op verschillende partijen een beroep te doen. Gewoon: u schakelt ons in voor HR – van a tot z – en alles komt in orde. We zijn gedreven HR-professionals met een hart voor ons vak.

Ervaring, referenties en netwerk

Of we ervaring hebben met HR-acties voor kmo? En of! Check de referenties van ons team. Stel ons uw scherpste vragen over sociale en arbeidswetgeving. Want KORA HR voor kmo is als een breed netwerk van HR-kennis.

 

Hoe werken we samen?

We bekijken samen wat u precies nodig hebt. KORA HR voor kmo is altijd afgestemd op wat úw kmo nodig heeft.

U betaalt alleen maar per effectief gepresteerd uur. En dat kan al vanaf één enkel uur. Ja, u hebt dat goed begrepen: geen kosten voor verlof, ziekte, eindejaarspremie, opleidingen, enzovoort.

Natuurlijk is het de bedoeling om voor lange tijd samen te werken. Dan haalt u het maximum uit uw investering in KORA HR voor kmo. Maar het betekent niet dat u in een strak keurslijf gevangen zit. Integendeel: u zet ons flexibel in volgens uw noden.

En hebt u iemand in huis die u op termijn tot interne HR-medewerker wilt promoten? We leiden haar of hem graag op en verlenen ondersteuning waar nodig. Bovendien kan die HR-medewerker altijd een beroep doen op onze HR-expertise.

Kortom, dankzij KORA HR voor kmo …

De ruime ervaring van Kora en haar team hebben ons overtuigd en ik moet bekennen dat we het ons zeker niet beklaagd hebben.

Koen Vanden Broecke

Operations Director, STEULER-CTI n.v.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!