Jouw wegwijzer naar een succesvol personeelsbeleid

In jouw kmo, start-up, scale-up ben je je ongetwijfeld bewust van het belang van je team voor het succes van je bedrijf. Bij KORA HR begrijpen we de unieke uitdagingen waar je voor staat en als jouw HR partner staan we klaar om je te ondersteunen met praktisch HR advies dat is afgestemd op jouw behoeften.

Praktisch HR advies voor elke fase van jouw kmo

Jouw mensen zijn je grootste activa, en wij zorgen ervoor dat zij op hun best presteren. Van loonbeleid, rekrutering, training en ontwikkeling tot welzijnsprogramma’s, wij zorgen ervoor dat jouw HR beleid je team motiveert, ondersteunt en behoudt.

Of je nu net begint, groeit, of navigeert door verandering, ons HR advies voor kmo’s is aangepast aan waar je je bevindt op jouw bedrijfsreis.

  • Start-ups: Leg een solide HR fundament met een doordacht loon- en aanwervingsbeleid en HR strategie.
  • Groeiende ondernemingen: Beheer je uitbreidend team effectief en behoud jouw bedrijfscultuur.
  • Gevestigde bedrijven: Ontwikkel strategieën voor talentbehoud, leiderschapsontwikkeling en opvolgingsplanning.

Waarom KORA HR als jouw HR klankbord kiezen?

Navigeren door het landschap van personeelsmanagement kan complex zijn. Onze experts maken het eenvoudig door naast je te staan:

  • Flexibiliteit: Wij zijn bereikbaar wanneer en waar je ons nodig hebt. Plots een dringende vraag, geen probleem, wij zijn er om jou uit de nood te helpen en een pragmatische oplossing te bieden.
  • Kritisch klankbord: KORA HR wil je klankbord zijn en tegelijkertijd kritisch bekijken hoe we jouw organisatie beter kunnen maken. Verwacht dus geen ja-knikkers, maar een gedreven team dat samen met jou aan de slag gaat en oplossingen zoekt.
  • Persoonlijke aanpak: Praktisch, op maat gemaakt HR advies dat aansluit bij jouw bedrijfscultuur en waarden.  
  • Strategische ondersteuning: Als jouw HR partner richten we ons niet enkel op het oplossen van problemen, maar ook op het identificeren van kansen voor groei en ontwikkeling binnen je team. We bieden niet alleen strategisch advies maar helpen jou ook in het implementeren ervan.
  • Kennis en ervaring: Met onze uitgebreide kennis en ervaring verzekeren we jou van een correct en pragmatisch advies. Wij beantwoorden met kennis van zaken al jouw HR en sociaal-juridische vraagstukken. 

Heeft jouw kmo, start-up, scale-up nood aan een sparringpartner of klankbord? Is jouw kmo klaar om de volgende stap in HR beheer te zetten? Neem contact op met KORA HR en ontdek hoe wij als jouw HR partner het verschil kunnen maken in de opstart, groei en ontwikkeling van je onderneming en je team.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!