Jouw gids in rekrutering en onthaal

Het succes van jouw kmo, start-up, scale-up is sterk verweven met de mensen die je aanwerft. Het vinden en integreren van nieuw talent kan echter complex en tijdsintensief zijn.

Naadloze aanwervingen met aandacht voor bedrijfscultuur

Bij KORA HR zorgen we voor een naadloos aanwervingsproces dat verder gaat dan alleen het vullen van vacatures. We zorgen ervoor dat elk nieuw lid niet alleen de vereiste vaardigheden heeft, maar ook perfect past binnen jouw team en bedrijfscultuur.  We staan in voor een vlotte integratie van nieuwe medewerker in jouw organisatie.

Jouw partner van selectie tot onboarding

Van het selecteren van kandidaten tot het implementeren van een gestroomlijnd onthaaltraject, we zorgen ervoor dat nieuwe teamleden zich snel geïntegreerd en gewaardeerd voelen binnen jouw kmo.

Wat biedt KORA HR je aan als partner voor jouw aanwerving en onthaal van nieuwe medewerkers:

  • Flexibiliteit: Wij passen onze diensten aan aan de noden van je onderneming. Je kan één of meerdere vacatures volledig of gedeeltelijk aan ons toevertrouwen. 
  • Deskundig advies: Onze experts brengen jarenlange ervaring en kennis binnen rekrutering in je bedrijf.
  • Persoonlijke aanpak: Wij posten steeds vacatures en contacteren steeds kandidaat- medewerkers vanuit jouw bedrijfsnaam. Wij bouwen samen met jou aan jouw employer brand. Binnen KORA HR heb je één contactpersoon maar een heel team aan specialisten achter de schermen die voor jou klaarstaan.
  • Tijd- en kostenbesparing: Wij nemen het intensieve rekruteringproces van je over zodat jij je kan focussen op je core business. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe KORA HR jouw kmo kan ondersteunen met de rekrutering en het onthaal van nieuw personeel.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!