HR consultancy

De KORA HR consultants zijn van alle HR markten thuis en bieden via outsourcing hun expertise aan bedrijven die daar tijdelijk nood aan hebben.

Voor je het weet, krijg je ermee te maken...

De oplossing?

De HR toppers van KORA HR komen je tijdelijk ondersteuning bieden.

De vijf kenmerken van KORA HR consultancy

Staan er nieuwe HR projecten op stapel waarvoor je meer, extra of een andere expertise nodig hebt? Wil je een tijdelijke vervanging voor je vaste HR medewerker? KORA HR staat klaar om jouw nood aan extra ondersteuning op te vangen. Bovendien doet externe expertise met vernieuwde ideeën een interne HR afdeling altijd goed.

Er staan verschillende HR professionals voor je klaar, elk met hun eigen expertise. Van rekrutering tot payroll, van een generalistische HR BP tot een ervaren HR manager. We werken volgens jouw interne procedures, maar denken graag strategisch en operationeel met je mee.  

De consultant kan zowel on-site als off-site werken. We volgen de wensen die jij als klant hebt, gecombineerd met de mogelijkheden van de consultant.

We stemmen de duur van de samenwerking af op jouw noden. Je schakelt een consultant in voor een korte of middellange termijn, maar met een einddatum voor ogen. Verlengen van de samenwerking behoort uiteraard steeds tot de mogelijkheden. 

Gaan we van start? Vooraf spreken we goed af. Het is de bedoeling om voor een bepaalde periode samen te werken. Maar dat hoeft niet voltijds te zijn. Je kan beroep doen op de consultant vanaf een (halve) werkdag per week of op projectbasis. Aan de hand van het werkvolume bepalen we hoeveel tijd je de consultant wens in te schakelen. Wijzigt dit in de loop van de samenwerking, dan bekijken we graag de mogelijkheden tot aanpassing. 

Kora went beyond the initial fix needs to support as a business partner to take on additional responsibilities.

Jonathan Calderon

Senior HR Manager, AGP Glass

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!