Generalistische HR consultant

Onze HR Business Partner heeft een uitgebreide, generalistische kennis van alle HR processen. De passie van de HR BP ligt in het aligneren van mensen en organisatiestrategie. Rekening houdende met wat er binnen en buiten de organisatie leeft, draagt de consultant bij tot het bepalen van het strategische HR beleid en tot het succes van je bedrijf. 

Generalistische benadering, persoonlijke aanpak

Of je nu op zoek bent naar een consultant die alle HR taken overneemt of iemand nodig hebt om specifieke HR processen uit te werken, wij passen ons aan jouw vereisten aan, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet.

Totaalbeheer of geselecteerde HR diensten, precies zoals jij het nodig hebt

De generalistische consultant streeft naar HR oplossingen die de volledige levenscyclus van medewerkers dekken: van onboarding, ontwikkeling, beoordeling, retentie, welzijn, tot offboarding. Het doel is het creëren van een positieve werkomgeving die zowel medewerkers als werkgevers ten goede komt. 

KORA HR

Word lid van de groeiende gemeenschap van tevreden partners

Met Kora HR krijg je niet alleen een dienstverlener, maar een partner die met je meedenkt, vooruit plant en strategieën ontwikkelt die in lijn liggen met jouw zakelijke doelstellingen en organisatiecultuur.

Nood aan een inspirerende HR Business Partner die meebouwt aan een veerkrachtige organisatie?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!