Vespa avontuur & lachbuien

KORA HR TEAMBUILDING

 

29 september 2023

 

Een teambuilding is een geweldige manier om plezier te maken en tegelijkertijd de band tussen collega’s te verbeteren. Onze recente teambuildingactiviteit in Damme en Knokke was het perfecte voorbeeld van hoe we deze twee doelen moeiteloos konden combineren.

Onze dag begon met een heerlijk en uitgebreid ontbijt in het hartje van Brugge. Een prima start van de dag, en een goede voorbereiding op ons spannend avontuur op de Vespa’s. Vanuit het pittoreske Damme gingen we op weg naar het bruisende Knokke. Tijdens ons ritje langs kronkelende landwegen en schilderachtige dorpjes bleek dat met een Vespa rijden niet voor iedereen even simpel is.

Onderweg maakten we een verrassende stop bij een maisdoolhof. De uitdaging die ons daar wachtte, was een echte test voor onze teamgeest en samenwerkingsvaardigheden. We moesten goed samenwerken en elkaar helpen om de verwarrende paden te ontcijferen. Na een klein uurtje lukte het ons om het einde van het doolhof te bereiken. 

Na een heerlijke picknick konden we onze tocht verderzetten. Ondertussen had de hele groep het rijden op de Vespa al beter onder de knie. Na de nodige tussenstops in onder meer Sluis, bereikten we uiteindelijk de strandbar van Knokke. Een glaasje bubbels kan natuurlijk niet ontbreken tijdens de bruisende Kora HR teambuilding. En welke plek is daarvoor beter dan het strand van Knokke?

De dag was gevuld met onvergetelijke momenten en lachbuien. Het was een herinnering aan de waarde van samenzijn, lachen en het genieten van de kleine momenten in het leven. Er werd een band gesmeed die verder gaat dan de werkplek.

 

 

Heb je nog vragen over dit artikel?
Deel:
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!