VZW De Tuin van Oz: Lokale steun voor jongeren

Kora HR en VZW De Tuin van Oz, een organisatie die zich inzet voor het emotionele welzijn van jongeren, slaan de handen in elkaar. Waarom? Omdat we allemaal geloven in het ondersteunen van onze lokale gemeenschap, vooral als het gaat om het helpen van jongeren.

Kora HR en VZW De Tuin van Oz

We hebben net het startschot gegeven voor onze steun aan De Tuin van Oz. Alle medewerkers van Kora HR staan klaar om te helpen waar nodig. Eén van de eerste manieren waarop we dat willen laten zien, is door de wijnactie van de VZW te ondersteunen. Ze verkopen wijn om hun werking te financieren, en wij vinden dat een geweldig idee.

Wat doet De Tuin van Oz?

VZW De Tuin van Oz doet fantastisch werk, vooral omdat ze lokale jongeren een duwtje in de rug geven. Het is een hartverwarmende lokale organisatie die zich richt op het welzijn van jongeren tussen 6 en 18 jaar. Hun missie is om jongeren emotioneel te versterken, hen te begeleiden in het vinden van stabiliteit binnen de schoolomgeving en hen indien nodig door te verwijzen naar professionele hulp. VZW De Tuin van Oz biedt een veilige ruimte waar jongeren ondersteuning vinden om hun emotionele veerkracht te vergroten, zodat ze beter kunnen omgaan met uitdagingen en zichzelf kunnen ontwikkelen. Ze werken aan het creëren van een omgeving waarin deze jongeren zich begrepen, gehoord en gesteund voelen in hun persoonlijke groei.

VZW De Tuin van Oz biedt jongeren een plaats buiten de schoolse context om rust te vinden, maar ook om persoonlijke ontwikkeling te versterken. Dit doen ze onder andere door zelfvertrouwen, zelfwaardegevoel en sociale vaardigheden te versterken door het verzorgen van de tuin en de dieren.

Naar een positieve toekomst: Lokale steun en groei voor jongeren

Het is het begin van een nieuw hoofdstuk voor ons: een verhaal van lokale steun, groei en hopelijk veel blije gezichten bij de jongeren die door De Tuin van Oz worden geholpen. Samen, als kleine schakel in een groter geheel, hopen we een positieve verandering te brengen in onze eigen achtertuin.

Wil je ook meehelpen om het emotionele welzijn van jongeren te verbeteren? Dan kan dat door de wijnactie van VZW De Tuin van Oz te steunen via deze link. Samen kunnen we een verschil maken!

Heb je nog vragen over dit artikel?
Deel:
Facebook
LinkedIn
E-mail
WhatsApp

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!